HYR DIN CYKEL HOS OSS!
ENKELT, BILLIGT & MILJÖVÄNLIGT
 
 

Visingsö är perfekt att uppleva från cykelsadeln. Landskapet är platt och de flesta vägar är väldigt cykelvänliga. Man hinner se mer, känna dofter och uppleva mer från cyckelsadeln. 

Vi har funnits och verkat sedan 1978 och med oss kan du känna dig trygg när du hyr din cykel. Du hyr din cykel en hel dag eller om du så önskar en längre period. Vi har gott om cyklar men förboka gärna din cykel innan du kommer, för även om det är sällan, händer det att vi hyr slut på cyklar. 

Cykelhjälm ingår alltid när du hyr en cykel hos oss. För oss vuxna är det valfritt, men är du under 15 år ska du enligt lag alltid har hjälm när du cyklar. Cykelkarta och annan information finns alltid hos oss att ta med på din tur. 

Vill du veta mer om våra cyklar, tillbehör och priser, kika i menyn här ovan där du hittar allt du vill och behöver veta.

 

Hos oss betalar du enkelt med kort eller kontant. Företag, föreningar, landsting & kommun kan givetvis hyra mot faktura. 

Du kan ALLTID hyra cykel av oss. Året om! Kontakta bara oss så möter vi upp dig och er när ni kommer . Välkomna! 

VÅRA CYKLAR & TILLBEHÖR

Hovra eller tryck på önskad bild så får du mer information
Elcykel 
3 vxl
Barnkärra
Bagagekärra
Barnsadel

Juniorcykel

 
 

HITTA TILL OSS

Vi ligger i Visingsö hamn, mitt emot färjeläget och granne med Remmalagen. Cykeluthyrningen ligger i en stor röd byggnad uppe på slänten och du har egentligen bara några få steg till oss när du väl klivit av på ön. 

 

KONTAKTA OSS

BARNCYKEL 24 "

Juniorcykel 24" 3vxl. 140 kr/dag Rek. längd: 120 -150 cm.